...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

2008-2009: Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ

Η Παράσταση

alchemist teaser

Περισσότερα...
 

Φωτογραφίες Παράστασης

01a

Για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών από τη παράσταση πατήστε

Περισσότερα...
 

Το Σημείωμα του Σκηνοθέτη

prousalisΜέσα από την Τέχνη γενικότερα, αλλά πρωτίστως μέσα από την δυναμική της τέχνης του Θεάτρου, μπορεί κανείς να γνωρίσει, παρακολουθώντας προσεκτικά και οργανωμένα, όλες τις πτυχές, όψεις και απόψεις του αισθητού -και όχι μόνο- Κόσμου. Γι αυτό, διαχρονικά το θέατρο είχε, εκτός των άλλων, παιδευτικό χαρακτήρα και στόχο.

Περισσότερα...
 

Η Υπόθεση του Έργου

ypothesiΕκεί όπου ο μυστικισμός του Μεσαίωνα συναντά το τραγούδι της Ερήμου.

Περισσότερα...
 

Δεύτερη Ανάγνωση του Αλχημιστή

anagnwsiΟ «Αλχημιστής» του Κοέλιο, κατατάσσεται μαζί με τον «Μικρό Πρίγκηπα» του Σαιντ-Εξυπερύ, τον «Σινντάρτα» του Έσσε κ.ά σε μια κατηγορία αλληγορικών έργων, τα οποία ενώ σε πρώτο επίπεδο αναφέρονται σε περιπλανήσεις και ταξίδια, ουσιαστικά, πραγματεύονται πορείες ζωής και μάλιστα πνευματικής.

Περισσότερα...
 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.