...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Χορηγίες

Στηρίξτε το ΕσωΘέατρο: Φίλοι, Χορηγοί, Δωρητές

Όσοι οργανισμοί, φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΕσωΘέατρο» με κάποια χορηγία ή δωρεά, είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας. [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ]

Με την οικονομική στήριξη που θα μας παρέχουν, στηρίζουν τον πολιτισμό και ειδικά ένα μικρό θέατρο τέχνης που φιλοδοξεί πάντα, οι παραγωγές του να είναι ιδιαιτέρως επιμελημένες και υψηλής αισθητικής στάθμης, με προσιτό εισιτήριο. Το ΕσωΘέατρο από πλευράς του, θα  ανακοινώσει την όποια χορηγία ή δωρεά, τόσο στο έντυπο πρόγραμμα της παράστασης και στις αφίσες, όσο και σ’ αυτήν την ιστοσελίδα και επιπλέον θα διαθέσει στους χορηγούς αριθμό προσκλήσεων.

Επίσης, όσοι φίλοι επιθυμούν να συνδράμουν με την εθελοντική τους εργασία, προσφέροντας έτσι στήριξή στις προσπάθειές μας, μπορούν να έλθουν να γνωριστούμε και να γίνουν μέλη της οικογένειας του ΕσωΘεάτρου. Χάρη σε αυτήν τους την αρωγή, αποκτούν το προνόμιο της δωρεάν παρακολούθησης των παραστάσεων μας, δωρεάν παραλαβής προγραμμάτων και εκδόσεων του ΕσωΘεάτρου και συμμετοχής στις διάφορες εκδηλώσεις μας.

 

 

 

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.