...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Συμμετοχή στα Δρώμενα

Οι σπουδαστές του Studio -εφόσον το επιθυμούν-  έχουν τη δυνατότητα να βοηθούν διαφοροτρόπως στις παραστάσεις του ΕσωΘεάτρου. Υπηρετώντας το θέατρο από διάφορα μετερίζια, το μαθαίνουν πραγματικά από τα «έσω».

Τo Studio θεωρεί ότι είναι στην κρίση και διακριτική ευχέρεια του σπουδαστή, η ενδεχόμενη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση εκτός ΕσωΘεάτρου. Παρόλ’ αυτά θεωρεί σκόπιμο και συνετό από μέρους του σπουδαστή να ενημερώνει για την πρόθεσή του και να συμβουλεύεται τους δασκάλους του και τον Διευθυντή Σπουδών.

To Studio παροτρύνει τους σπουδαστές του να παρακολουθούν τα θεατρικά δρώμενα και κατά καιρούς μπορεί να διοργανώνει επισκέψεις σε θέατρα ή/και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Θεωρείται αυτονόητο ότι οι σπουδαστές οφείλουν να έχουν αγαστές  σχέσεις μεταξύ τους και να επιδεικνύουν ευγένεια και σεβασμό προς στους δασκάλους τους.

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.