...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Τρέχοντα Σεμινάρια

Καλοκαιρινό Σεμινάριο Υποκριτικής

με τίτλο «Πλάθοντας ένα Ρόλο»


seminar-summer-2020Για εσένα που έχεις την επιθυμία να γνωρίσεις την τέχνη του ηθοποιού, δημιουργήσαμε, τούτο το ιδιαίτερο για όλους μας καλοκαίρι, ένα εισαγωγικό στην υποκριτική σεμινάριο με τίτλο «Πλάθοντας ένα Ρόλο».

Με βάση την δοκιμασμένη μέθοδο του συστήματος Στανισλάβσκι την οποία ασκούμε χρόνια τώρα στο Εσωθέατρο, θα δουλέψουμε βήμα το βήμα πλάθοντας ρόλους κατά τον τρόπο που το κάνουμε και στο ανέβασμα μιας παράστασης.

Το σεμινάριο θα είναι εντατικό -κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6.00μμ-9.30μμ, από 22 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο καλά αεριζόμενο χώρο του Εσωθεάτρου, στην καρδιά του όμορφου Θησείου.


Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που γέννησε η κρίση του κορονοϊού και παρά την δημοφιλία των καλοκαιρινών μας σεμιναρίων, φέτος δεν μπορεί παρά ο αριθμός των ατόμων που θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν να είναι περιορισμένος. Έτσι, προκειμένου να συμπληρωθεί ένα ολιγομελές τμήμα, η επιλογή θα γίνει κατόπιν συνέντευξης, στην οποία θα δοθεί επί τόπου ένα μικρό κείμενο προς ανάγνωση.

Σημειώστε ότι το Εσωθέατρο αποφάσισε να προσφέρει αυτό το σεμινάριο δωρεάν κι ακόμα, για εκείνους τους σπουδαστές του σεμιναρίου που θα γοητευτούν από την τέχνη του θεάτρου και θα επιλέξουν να συνεχίσουν την μαθητεία τους στον πλήρη κύκλο σπουδών του Εσωθεάτρου το φθινόπωρο, θα τους δοθεί η ευκαιρία να σπουδάσουν με προνομιακή τιμή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάσος Προύσαλης είναι ο διδάσκων αυτού του εισαγωγικού στην υποκριτική σεμιναρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103410224-6937432629.

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.