...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Τρέχοντα Σεμινάρια

«Μαθαίνουμε Θέατρο»

Εισαγωγικό 2μηνο Workshop Υποκριτικής


masks-seminarΓια σένα που επιθυμείς να γνωρίσεις την τέχνη του ηθοποιού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Άνοιξη, το Εσωθέατρο παρέχει εντατικό εισαγωγικό σεμινάριο υποκριτικής.

Με βάση την δοκιμασμένη μέθοδο του συστήματος Στανισλάβσκι την οποία ασκούμε και διδάσκουμε χρόνια τώρα, βήμα το βήμα θα μάθουμε πώς πλάθουμε ένα ρόλο και τα μυστικά του 'acting' επί σκηνής, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5.30μμ-9.30μμ, από 9 Μαΐου έως 6 Ιουλίου, στην καρδιά του όμορφου Θησείου, στις εγκαταστάσεις του Εσωθεάτρου.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.


Για λεπτομέρειες και εγγραφή κάλεσε στο 2103410224-6937432629.

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.