...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Τρέχοντα Σεμινάρια

ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ 2ΜΗΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΛΩΝ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ


seminar-2023Το Studio Δραματικής Τέχνης «ΕσωΘέατρο» στο Θησείο, με πολυετή εμπειρία στην άσκηση και διδασκαλία της Δραματικής Τέχνης, προσφέρει ένα εντατικό βιωματικό σεμινάριο υποκριτικής για εκείνους που ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά και στους κώδικες της σκηνικής πράξης.

Η διδασκαλία εμπεριέχει επιπλέον της υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, δραματολογίας, ορθοφωνίας και σκηνοθεσίας που βοηθούν την εκφραστικότητα και την εν γένει καλλιέργεια των σπουδαστών.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-9μμ από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και τις 29 Απριλίου.

Το τμήμα είναι ολιγομελές.

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.


Διδάσκων: Τάσος Προύσαλης, ηθοποιός-σκηνοθέτης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 120 ευρώ

Τόπος διεξαγωγής: Εσωθέατρο, Θησείο Ακταίου 3 (πλησίον σταθμού του Ηλεκτρικού)

Στοιχεία Επικοινωνίας: 210 3410224 - 6937 432629 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να κρατήσετε θέση.

 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.