...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Τρέχοντα Σεμινάρια

ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΛΩΝ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ

Οι εγγραφές άρχισαν...


seminar-2023Το Studio Δραματικής Τέχνης «ΕσωΘέατρο» στο Θησείο, με πολυετή εμπειρία στην άσκηση και διδασκαλία της Δραματικής Τέχνης, προσφέρει και φέτος ένα εντατικό βιωματικό σεμινάριο υποκριτικής για εκείνους που ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά και στους κώδικες της σκηνικής πράξης.

Η διδασκαλία εμπεριέχει επιπλέον της υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, δραματολογίας και ιστορίας θεάτρου, σκηνοθεσίας και ορθοφωνίας που βοηθούν την εκφραστικότητα και την εν γένει καλλιέργεια του σπουδαστή.

Τα μαθήματα αρχίζουν από την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και θα γίνονται κάθε Δευτέρα 6-9μμ.

Ολοκληρώνονται δε, σε δύο τετράμηνες ενότητες – από Οκτώβριο έως Ιανουάριο και από Φεβρουάριο έως και Μάιο. Το τμήμα είναι ολιγομελές.

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6937 432629 ή στέλνοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να κρατήσετε θέση.

 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.