...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Σε ποιους απευθύνονται

Υποκρίνομαι δεν σημαίνει ότι ψεύδομαι, αλλά, ότι λέω τη βαθύτερη αλήθεια.

Meisner

 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με την υποκριτική τέχνη. Καθώς η επαγγελματική άδεια του ηθοποιού έχει καταργηθεί από χρόνια και το επάγγελμα είναι ελεύθερο, όλο και περισσότεροι σπουδαστές αναζητούν την απόκτηση όχι τυπικών αλλά ουσιαστικών προσόντων. Το ΕσωΘέατρο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, με τον σχεδιασμό ενός λειτουργικού προγράμματος σπουδών που στόχο έχει να οικοδομήσει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προσωπικότητες.

Ειδικότερα, οι σπουδές απευθύνονται: 

  • σε νέες και νέους που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το θέατρο και να ασκήσουν την δραματική τέχνη, 
  • σε νέους επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς που επιθυμούν να  καλλιεργήσουν περαιτέρω τα εκφραστικά τους μέσα,
  • σε επαγγελματίες της επικοινωνίας και του λόγου που ενδιαφέρονται για την ορθή χρήση της φωνής και την τέχνη της πειθούς.
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.