...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Θα βρείτε την Σκηνή του του Εσωθεάτρου:
Ακταίου 3, Θησείο - 11851 Αθήνα (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ "Θησείο")

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε να ζητήσετε μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 341 0224
ή να μας στείλετε email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

SOCIAL MEDIA

Σας καλούμε να είστε σε πιο "στενή επαφή" μαζί μας και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας, μέσω των Κοινωνικών μας Μέσων. Μπορείτε να μας ακολουθείτε σε:
Facebook: Εσωθέατρο σκηνή τέχνης
Instagram: esotheatro
Από τα παραπάνω Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορείτε να στέλνετε επίσης τα μηνύματά σας, τα ερωτήματά σας, ή απλά έναν χαιρετισμό! Θα χαρούμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας!

 

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο ΕσωΘέατρο είναι ιδιαιτέρως εύκολη, καθώς απέχει μόνο λίγα λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου. Βγαίνοντας από την έξοδο του άλσους του Θησείου (και όχι της Ερμού), βαδίζουμε παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού με κατεύθυνση προς τον Πειραιά. Στα δεξιά μας συναντούμε τον Ναό του Αγ. Αθανασίου (επί της οδού Επταχάλκου) και αμέσως μετά, στα αριστερά μας, βρίσκουμε την οδό Ακταίου όπου στα 15 μέτρα είναι η είσοδος του ΕσωΘεάτρου, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο.

Επίσης, σχεδόν έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού, στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων, στην οδό Ερμού, υπάρχει πιάτσα ταξί.

Τέλος, στην οδό Ακταίου, ελάχιστα μέτρα από το ΕσωΘέατρο υπάρχει στάση λεωφορείου (γραμμή 227).

Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον παρακάτω χάρτη:

 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.