...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

7-comedies-poster

stagebarriers

centralchair 
...ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΣΩ» ΖΩΗ ΣΟΥ

γιατί όλοι εμείς στο ΕσωΘέατρο θέλουμε το «έσω» να αντανακλά στο «έξω».
Γι' αυτό φροντίσαμε με πολύ μεράκι, να δημιουργήσουμε έναν χώρο αισθαντικό, έναν χώρο που ν' αποπνέει ευωδία τέχνης και να προδιαθέτει για δημιουργία όσους ανθρώπους μας συναντούν εδώ, για να υλοποιήσουμε από κοινού τους στόχους μας...

Τάσος Προύσαλης
Καλλιτεχνικός Δ/ντής ΕσωΘεάτρου

book teaser

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.

• Τελευταία Νέα: Oι εγγραφές για τα μαθήματα στο Studio Δραματικής Τέχνης ξεκίνησαν από την 01/09. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις Επιλογές Εκπαίδευσης.

Ελάτε στο Εσωθέατρο και εγγραφείτε στα μαθήματα υποκριτικής, στα μαθήματα θεάτρου με ανθρώπους που γνωρίζουν να διδάσκουν θέατρο!

Η γραμματεία μας (210 3410224) θα σας ενημερώσει για τις νέες, συμφέρουσες τιμές.