...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

SK-Kosmos-poster420x600

SK-Kosmos-poster420x600-b

centralchair 
...ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΣΩ» ΖΩΗ ΣΟΥ

γιατί όλοι εμείς στο ΕσωΘέατρο θέλουμε το «έσω» να αντανακλά στο «έξω».
Γι' αυτό φροντίσαμε με πολύ μεράκι, να δημιουργήσουμε έναν χώρο αισθαντικό, έναν χώρο που ν' αποπνέει ευωδία τέχνης και να προδιαθέτει για δημιουργία όσους ανθρώπους μας συναντούν εδώ, για να υλοποιήσουμε από κοινού τους στόχους μας...

Τάσος Προύσαλης
Καλλιτεχνικός Δ/ντής ΕσωΘεάτρου

book teaser

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.

• Τελευταία Νέα: Πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου για τη νέα θεατρική παραγωγή του ΕσωΘεάτρου «7 κωμωδίες του Μολιέρου σε μία» σε σύνθεση-διασκευή-σκηνοθεσία Τάσου Προύσαλη. Τον κεντρικό ρόλο κρατά ο Τάσος Προύσαλης -ο οποίος και σκηνοθετεί με γκροτέσκο διάθεση την παράσταση- πλαισιωμένος από τους: Χρυσή Γεράρδη, Λένα Πετράνη, Βασιλική Λαΐνη και Αλεξάνδρα Πέρη. Δείτε εδώ.