...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Η Παράσταση

alchemist teaserΜετά την επιτυχημένη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος «Έγκλημα και Τιμωρία» την περσινή σεζόν, το Εσωθέατρο επανέρχεται με μία ακόμα διασκευή, αυτήν την φορά, με το -παγκόσμιας φήμης και best seller- μυθιστόρημα του Paulo Coelho «ο Αλχημιστής», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Με μία διασκευή που έχει διατηρήσει την διαδοχή της δράσης του πρωτοτύπου, ζωντανεύει επί σκηνής η ιστορία του Σαντιάγο, ενός νεαρού Ισπανού βοσκού, που εγκαταλείπει την ανέμελη ζωή στα βοσκοτόπια της Ανδαλουσίας για να επιδοθεί στην αναζήτηση ενός θησαυρού και στην Πραγμάτωση του Προσωπικού του Μύθου. Θα χρειαστεί να περιπλανηθεί πολύ, να κινδυνεύσει, να ερωτευτεί, να γίνει μαθητής του Αλχημιστή κι Αλχημιστής ο ίδιος, θα χρειαστεί να διανύσει μία μακρά κυκλική πορεία, μια πορεία μεταμόρφωσης μόνο και μόνο για να βρει τον θησαυρό -και αλληγορικά, τον ίδιο του τον εαυτό- εκεί απ’ όπου ξεκίνησε…   

  • Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Τάσου Προύσαλη.
  • Tους φωτισμούς υπογράφει ο Τάκης Ποδαρόπουλος και
  • το σκηνικό ο Γιώργος Παπάζογλου.
  • Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Χρυσούλα Παπαδοπούλου,
  • την κίνηση η Άννα Ζεβελάκη και
  • την μουσική η Ναταλία Τζήμα.

Οι: Τάσος Προύσαλης, Βούλα Κώστα, Γιάννης Αδρίμης, Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Ηλέκτρα Καρτάνου και Χρύσα Διαμαντάκη ενσαρκώνουν δεκατρείς διαφορετικούς ρόλους επί σκηνής.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και θα παίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.30μμ και κάθε Κυριακή στις 8.30μμ.

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.