...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Πρόγραμμα 2018-2019

mathimata4

Το studio Δραματικής Τέχνης «ΕσωΘέατρο» στο Θησείο, με πολυετή εμπειρία στην άσκηση και διδασκαλία της Δραματικής Τέχνης, δημιούργησε για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με το Θέατρο,

ένα ποιοτικό, εντατικό και προσιτό προγραμμα σπουδων Υποκριτικής,

κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-9μμ (έναρξη: 10 Οκτωβρίου).

Για φέτος ειδικά, το ΕσωΘέατρο επιδοτεί την παρακολούθηση των μαθημάτων κατά 50% και προσφέρει την μοναδική ευκαιρία αντί της κανονικής τιμή των 50 ευρώ, την καταβολή μόνο των μισών διδάκτρων (+20 ευρώ εγγραφή άπαξ).

Το πρόγραμμα σπουδών οργανώθηκε σε 2 ημέρες την εβδομάδα ούτως ώστε να ανταποκρίνετα στις σύγχρονες ανάγκες εργαζόμενων - πολυάσχολων σπουδαστών. Η συνθήκη αυτή γένησε ένα πρόγραμμα ιδαίτερα μεστό και πλήρες, που παρέχει τις πλέον αυθεντικές και έγκυρες διδαχές πάνω στην τεχνογνωσία της θεατρικής πράξης προκειμένου να γίνει ο σπουδαστής, σε σχετικά σύντομο διάστημα, ικανός να «πλάθει» με επιτυχία έναν ρόλο και να «παίζει» στην σκηνή πειστικά και αληθινά.

Οι σπουδαστές μας διδάσκονται Υποκριτική, θεωρία θεάτρου, Αυτοσχεδιασμό, Κινησιολογία, Ορθοφωνία και τεχνικές σκηνοθεσίας θεάτρου, ασκούμενοι σε ρόλους Αρχαίου δράματος και κλασικού ρεπερτορίου με βάση το Σύστημα Στανισλάβσκι με το οποίο έχουν γαλουχηθεί γενεές σημαντικών ηθοποιών τόσο στην πατρίδα μας όσο και στο εξωτερικό.

Στην σχολή του ΕσωΘεάτρου, η οποία είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εισέρχονται εκείνοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, αφού εξετασθούν και κριθούν επαρκείς, σε ένα κείμενο που θα τους δοθεί εκείνη την ώρα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνώντας στο 210 3410224 / Κιν. 6937 432629 ή στέλνοντας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ερχόμενοι στο ΕσωΘέατρο (Ακταίου 3 Θησείο, πλησίον σταθμού του Ηλεκτρικού) όπου η γραμματεία θα σας υποδέχεται καθημερινά 5-9μμ για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες ή να εγγραφείτε.

 

 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.