...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Πρόγραμμα 2017-2018

spoudes-16-17

Το Εσωθέατρο ανοίγει και φέτος τις πόρτες του σε όλους εσάς που αγαπάτε την τέχνη και το καλό θέατρο και αναζητάτε ουσία, αυθεντικότητα και αποτελεσματικότητα στην διδασκαλία της Yποκριτικής Tέχνης.
Μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, γιατί διαθέτουμε μακρά εμπειρία, γνώση και ειδίκευση στην αξεπέραστη μέθοδο Στανισλάβσκι, με την οποία έχουν γαλουχηθεί οι πιο επιτυχημένοι ευρωπαίοι και αμερικανοί ηθοποιοί.
Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη σας και στις απαιτήσεις των καιρών έχουμε σχεδιάσει ένα οικονομικό, λειτουργικό, πυκνό και αποδοτικό πρόγραμμα 2 ημερών την εβδομάδα όπου διδάσκεται υποκριτική (αρχαίο δράμα, κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο), ορθοφωνία, κινησιολογία, σκηνοθεσία, αυτοσχεδιασμός, θεωρία θεάτρου και δραματολογία σε μία ολιστική θεατρική σπουδή
Τα μαθήματά μας απευθύνονται:

  • σε νέες και νέους που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέατρο,
  • σε «ανήσυχους» ηθοποιούς που επιθυμούν να ασκήσουν ενδελεχώς και σε βάθος τα σωματικά και εκφραστικά τους μέσα, να γίνουν ανταγωνιστικοί και να πατήσουν γερά στο σανίδι
  • και σε όσους ενδιαφέρονται να διευρύνουν τους πνευματικούς, καλλιτεχνικούς και γνωστικούς τους ορίζοντες.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη 5-8 μμ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3410224 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής ή επισκεφτείτε μας στην Ακταίου 3 στο όμορφο Θησείο, για να έχετε –κατόπιν ραντεβού- μία συνάντηση μαζί μας.

 

 
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.