...στον πεζόδρομο της οδού Ακταίου, στο Θησείο, στον ίσκιο της Ακρόπολης, σ' έναν τόπο υψηλού κραδασμού, ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού...

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
...όπου το ΕσωΘέατρο παρουσιάζει δικές του θεατρικές παραγωγές έχοντας ως βασική μέριμνα τη θέαση της «έσω πραγματικότητας».

Προνόμια Σπουδαστών

Οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθούν ατελώς ή με μειωμένο εισιτήριο μία σειρά θεατρικών παραστάσεων Αθηναϊκών σκηνών και φυσικά δωρεάν κάθε θεατρική παράσταση του ΕσωΘεάτρου.

Ακόμα οι σπουδαστές του Studio, μπορούν να παρακολουθούν πρόβες των θεατρικών παραγωγών που πραγματοποιούνται στο ΕσωΘέατρο. Συνδράμοντας στο ανέβασμα των επαγγελματικών παραστάσεων του ΕσωΘεάτρου, επωφελούνται πολλαπλώς αφού μαθαίνουν απ’ τα «έσω» τα πάντα για το στήσιμο μιας θεατρικής παράστασης: δηλαδή το τι σημαίνει βοηθός σκηνοθέτη, πως γίνεται η επιμέλεια των φωτισμών, η παραγωγή των ήχων και των σχετικών εφέ, η σχεδίαση των κουστουμιών, η κατασκευή των σκηνικών κλπ. Ορισμένες δε φορές, οι σπουδαστές κρατούν μικρούς ρόλους στις επαγγελματικές παραγωγές της θεατρικής σκηνής του ΕσωΘεάτρου.

Μπορούν επίσης, να συμμετέχουν στα θεατρικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Εσωθέατρο δωρεάν (ή σε άλλες περιπτώσεις με σημαντική έκπτωση).

Τέλος, έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή άλλη εκδήλωση που πραγματοποιεί το ΕσωΘέατρο.

STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
STUDIO ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ)

...όπου το ΕσωΘέατρο προετοιμάζει αυριανούς ηθοποιούς, επιχειρώντας όχι μόνο να τους καταρτίσει επαρκώς, αλλά παράλληλα να τους καλλιεργήσει ψυχικά, ώστε πράγματι να «ποιούν ήθος» και να το διδάσκουν με τη στάση και το παράδειγμά τους.